Adults

Els adults tenen 3 hores de classe per setmana, en un sol dia o distribuïdes en 2 dies. Els nostres horaris variats et permeten triar el moment i els dies més adequats. Oferim cursos generals d’anglès, així com cursos de preparació d’exàmens en tots els nivells, des de Principiant (A1) a Avançat (C2). En cada un dels nivells, la gramàtica i el vocabulari s’acumulen de forma progressiva juntament amb les competències de comprensió i expressió escrita, de comprensió oral i sobretot d’expressió oral. Aprendràs a confiar en l’ús de l’anglès quotidià necessari per a l’estudi, el treball i l’oci.

Els nostres cursos estan estructurats amb objectius clars per a cada trimestre, de manera que podràs progressar ràpidament a través dels nivells i millorar la teva habilitat i confiança en anglès. Els nivells dels nostres cursos s’ajusten al Marc Comú Europeu de Referència per a les Llengües (MECR), i a més et preparen per aprovar els exàmens oficials de Cambridge (FCE, CAE, CPE).

Els professors i el personal estan sempre disponibles per comentar el teu rendiment i qualsevol inquietud que puguis tenir, així com per proporcionar als alumnes material extra en funció de les necessitats específiques. L’avaluació continuada es realitza al llarg del curs a través de proves i exàmens i s’envien informes de resultats dues vegades cada any. Els nostres professors són experimentats i estan altament qualificats, tenen nivell nadiu, participen en la formació contínua per garantir que l’alumne rebi el millor en l’ensenyament de l’idioma anglès actual i les tècniques d’aprenentatge més eficaces.

HORARIS

Dill 9:15 – 12:15h / 19:10 – 22:10h
Dill / Dc 19:00 – 20:35h
Dim / Dij 19:10 – 20:35h / 20:40 – 22:05h
Div 18:15 – 21:15h
Diss 9:30 – 12:30h

Com puc saber el meu nivell d’anglès?

Per tal de que tots els alumnes estiguin ubicats en el nivell correcte, abans de matricular-se realitzen un examen tipus test i una prova oral.

Una acadèmia molt bona. Excel·lents professors i personal administratiu. He millorat molt les meves habilitats comunicatives i aprenentatge de la llengua anglesa. Valoro molt positivament la tasca feta fins ara i estic molt motivat per continuar aprenent.

AlumneAnglès Adults

Obrir xat
Et podem ajudar?