Any acadèmic

Un any acadèmic a l’estranger

Al British American Institute fa 25 anys que organitzem experiències educatives per a nens, joves i adults. Es tracta d’un any acadèmic a l’estranger a diferents països de parla anglesa. Oferim serveis de cursar al Canadà, als Estats Units, al Regne Unit, a Irlanda, a Austràlia, a Nova Zelanda i a Sud-Àfrica.

El nostre objectiu és facilitar l’aprenentatge de la llengua nadiua del país mitjançant la immersió i l’intercanvi cultural. Proporcionem als nostres alumnes un any acadèmic on l’estada sigui una experiència enriquidora en tots els sentits.

El nostre tracte personal, proper i professional ens permet conèixer de primera mà les necessitats de cada estudiant i de la seva família per així oferir-los la millor experiència acadèmica a l’estranger.

Estudiar un any acadèmic a l’estranger, per què?

  • Una experiència inoblidable i enriquidora en tots els sentits per a l’alumne. Les persones que fan l’estada d’un any acadèmic a l’estranger fan el mateix curs que farien aquí, per tant no perden el fil.
  • La manera més eficaç i efectiva d’aprendre l’anglès. Es tracta d’una immersió cultural i lingüística completa. Les classes s’imparteixen en anglès i l’alumne conviu immers en l’idioma les 24 hores del dia.
  • Creixement personal i maduresa. L’alumne aprèn a ser més independent, a conviure amb una altra cultura i altres companys, a acceptar responsabilitats, a desenvolupar la seva capacitat d’adaptació i valors com el respecte i la tolerància.
  • Valor afegit a l’expedient acadèmic.

Passos a seguir

Assessorament personal

Disposem d’una àmplia varietat d’opcions que s’ajusten a cada perfil d’estudiant: estades d’un trimestre, d’un semestre o d’any escolar complet. Ajudem a escollir la millor opció perquè estudiar a l’estranger sigui una experiència completa en tots els aspectes: educatiu i personal.

Preinscripció

Cada programa té diferents requisits, per això abans de realitzar la inscripció és necessari fer una prova de nivell d’anglès i lliurar l’expedient acadèmic de l’estudiant. A més de varies entrevistes per veure on encaixaria millor l’alumne.

Inscripció al programa

Una vegada presa la decisió de realitzar el programa i tenint en compte les dades facilitades en les anteriors fases, és el moment d’escollir la destinació adequada per a l’estudiant i realitzar la inscripció mitjançant el nostre formulari

Documentació

En aquesta fase iniciem la gestió amb el país de destinació, mitjançant l’emplenament i lliurament de tota la documentació particular de cada programa: dades personals, passaport, informes mèdics, cartes de recomanació, consentiments legals…

Organització de l'estada

En aquesta fase coneixerem els detalls concrets sobre l’escola i l’allotjament, aquesta informació pot trigar més o menys depenent del tipus de programa escollit. En tot moment ens mantenim en contacte amb l’alumne i la seva família informant-los i assessorant-los. També, és en aquesta fase en la qual ajudem a la família a tramitar el visat (en cas de ser necessari) i en la compra dels vols al país de destinació.

Seguiment durant el curs

Durant l’estada realitzem un seguiment de l’adaptació i resultats de l’alumne, mantenint-nos en contacte amb la família natural, la família d’acolliment, l’escola i el mateix estudiant. Per a nosaltres cada estudiant és tractat com a part de la nostra família.

Gestió de la convalidació

És fonamental que el curs realitzat a l’estranger sigui convalidat en el sistema educatiu espanyol. Per això el British American Institute ens encarreguem en tot moment de les gestions necessàries perquè la convalidació sigui efectiva:
– Guia en l’elecció d’assignatures del curs a realitzar
– Tramitació de l’expedient acadèmic tant a l’estranger com en el Ministeri d’Educació.

Jose Maria està encantat allà, amb la família s’ha adaptat estupendament i perquè ha de tornar, que si no, crec que es quedaria un any més sinó fora pel fred que fa a Wisconsin.
Volia donar-vos les gràcies i l’enhorabona per la bona organització que teniu i el molt que ens heu ajudat.

MareAny Acadèmic EEUU

La meva experiència amb el programa J1 va ser genial: vaig estudiar al típic American High School del que sempre havia somiat, vaig viure amb una família estupenda de la qual sempre en formaré part i vaig fer amics per a tota la vida. El millor del meu any allà? No ho sabria dir, però tinc molts records que mai ningú me’ls podrà treure i persones en les quals sempre podré contar! El pitjor? No poder tenir tota la meva família i amics en un mateix país.

AlumneAny Acadèmic EEUU

La meva filla Paula ha pogut gaudir del privilegi d’estudiar a EUA un curs complet gràcies al programa J1 que ens ha gestionat BAI. Ha estat una experiència estupenda en tots els sentits: personal, acadèmica i tornar amb un nivell d’anglès de Advanced. Ha fet grans amics i ha après molt de la forma de vida americana. BAI ens ha donat seguretat i professionalitat en una experiència que en principi no és fàcil. Intentarem repetir amb el nostre fill Ignacio.

MareAny Acadèmic EEUU

Obrir xat
Et podem ajudar?