Austràlia / Nova Zelanda / Sud-àfrica

Trimestre acadèmic a Austràlia, Nova Zelanda o Sud-Àfrica

Aquest programa difereix amb els anteriors perquè es realitza durant els mesos d’estiu (finals de juny a principis de setembre) i l’objectiu principal és millorar el seu nivell d’anglès i viure una enriquidora experiència cultural en una destinació tan apassionant com és Austràlia, Nova Zelanda o Sud-àfrica.

Aquests països per la seva situació geogràfica i pel seu clima compten amb un calendari escolar molt diferent del nostre; el curs comença al gener/febrer (després de les seves vacances d’estiu) i acaba a principis de desembre. Per aquest motiu, realitzar un any acadèmic en aquests països és incompatible per als estudiants internacionals.

El British American Institute en col·laboració amb instituts públics, ofereix a l’alumne l’oportunitat d’aprofitar l’estiu incorporant-se al curs en una de les seves escoles com un estudiant més i viure amb una família local.

Atès que l’objectiu de l’estada no és acadèmic, l’alumne podrà escollir aquelles assignatures que siguin del seu interès i participar en totes les activitats proposades per l’escola.
El departament d’estudiants internacionals compta amb un programa especial per a ells amb excursions i activitats de cap de setmana.

Jose Maria està encantat allà, amb la família s’ha adaptat estupendament i perquè ha de tornar, que si no, crec que es quedaria un any més sinó fora pel fred que fa a Wisconsin.
Volia donar-vos les gràcies i l’enhorabona per la bona organització que teniu i el molt que ens heu ajudat.

MareAny Acadèmic EEUU

La meva experiència amb el programa J1 va ser genial: vaig estudiar al típic American High School del que sempre havia somiat, vaig viure amb una família estupenda de la qual sempre en formaré part i vaig fer amics per a tota la vida. El millor del meu any allà? No ho sabria dir, però tinc molts records que mai ningú me’ls podrà treure i persones en les quals sempre podré contar! El pitjor? No poder tenir tota la meva família i amics en un mateix país.

AlumneAny Acadèmic EEUU

La meva filla Paula ha pogut gaudir del privilegi d’estudiar a EUA un curs complet gràcies al programa J1 que ens ha gestionat BAI. Ha estat una experiència estupenda en tots els sentits: personal, acadèmica i tornar amb un nivell d’anglès de Advanced. Ha fet grans amics i ha après molt de la forma de vida americana. BAI ens ha donat seguretat i professionalitat en una experiència que en principi no és fàcil. Intentarem repetir amb el nostre fill Ignacio.

MareAny Acadèmic EEUU

Obrir xat
Et podem ajudar?