Canadà

Estudiar a Canadà

A PARTIR DE 17.900€

Estudiar a Canadà és sinònim d’èxit. Al menys així ho assegura el darrer informe PISA, publicat per l’OCDE. Segons l’informe, que examina el nivell dels estudiants de diferents països, Canadà és el país de parla anglesa amb major nivell educatiu. Escollir Canadà com a destí per estudiar durant una temporada és sempre una bona decisió. L’estil de vida dels canadencs es troba a cavall entre els costums nord-americans i els europeus. A més, el país nord-americà compta amb un entorn natural immillorable i un nivell de vida de gran qualitat.

El programa ofert des de BAI Mataró a Canadà es troba reconegut pel Ministeri d’Educació. Això permet la convalidació total del curs acadèmic, sempre que s’escullin les assignatures i matèries pertinents. Des de BAI Mataró et donarem suport en la confecció del teu pla d’estudis i tramitarem la sol·licitud del visat d’estudiant.

Per què estudiar un any acadèmic a Canadà?

Canadà és un destí molt demandat per estudiar durant un any acadèmic a l’estranger. Tanmateix, cal tenir en compte que, en el cas de voler millorar la llengua anglesa, cal triar bé la destinació, ja que no totes les zones geogràfiques son angloparlants. Des de BAI Mataró creiem que estudiar a Canadà té molts avantatges, i mirem de resumir-los en els següents punts:

  • Un dels millors sistemes educatius del món. El sistema educatiu i la qualitat de vida de Canadà són pràcticament immillorables. Una estada durant un any acadèmic al país canadenc assegura una experiència educativa completa d’alt nivell.
  • Un país multicultural. Canadà és un país multicultural on es promou i es respecta la diversitat social i cultural. Amb una estada a Canadà podràs conèixer la realitat del país, però també tradicions i cultures d’arreu del món.
  • El seu entorn natural és incomparable. Els paisatges i l’entorn natural de Canadà és dels millors del món. El país compta amb grans parcs naturals i paratges naturals incomparables.
  • Pots aprendre dues llengües estrangeres. Si decideixes estudiar a Canadà has de tenir en compte que el país té dues llengües oficials: l’anglès i el francès. Depenent de l’àrea geogràfica, es parla més una llengua o l’altra. En tot cas, la majoria de canadencs dominen les dues llengües. Per això, et serà fàcil aprendre, tant l’anglès com el francès.

Escola pública

i convivència en família

L’educació pública a Canadà és molt similar a la nord-americana encara que una mica més individualitzada. La inversió per càpita en el seu sistema educatiu és més alta que en la majoria dels països i això es tradueix en una educació de gran qualitat. L’educació és una responsabilitat provincial d’acord a la constitució canadenca, la qual cosa significa que existeixen diferències importants entre els sistemes educatius dels diferents districtes.

Els estudiants assistiran a classe en el Highschool com qualsevol estudiant canadenc, triant les assignatures en funció dels seus interessos. Els estudiants podran inscriure’s a les activitats esportives, culturals o de qualsevol tipus que ofereixi l’escola dins de la seva programació.

Les famílies canadenques són tradicionalment conegudes per la seva gran generositat i per la seva capacitat d’acollir a un estudiant estranger i donar-li el mateix tracte que als seus propis fills. Com en tots els programes les famílies són acuradament seleccionades pels nostres coordinadors i adequades als alumnes.

Jose Maria està encantat allà, amb la família s’ha adaptat estupendament i perquè ha de tornar, que si no, crec que es quedaria un any més sinó fora pel fred que fa a Wisconsin.
Volia donar-vos les gràcies i l’enhorabona per la bona organització que teniu i el molt que ens heu ajudat.

MareAny Acadèmic EEUU

La meva experiència amb el programa J1 va ser genial: vaig estudiar al típic American High School del que sempre havia somiat, vaig viure amb una família estupenda de la qual sempre en formaré part i vaig fer amics per a tota la vida. El millor del meu any allà? No ho sabria dir, però tinc molts records que mai ningú me’ls podrà treure i persones en les quals sempre podré contar! El pitjor? No poder tenir tota la meva família i amics en un mateix país.

AlumneAny Acadèmic EEUU

La meva filla Paula ha pogut gaudir del privilegi d’estudiar a EUA un curs complet gràcies al programa J1 que ens ha gestionat BAI. Ha estat una experiència estupenda en tots els sentits: personal, acadèmica i tornar amb un nivell d’anglès de Advanced. Ha fet grans amics i ha après molt de la forma de vida americana. BAI ens ha donat seguretat i professionalitat en una experiència que en principi no és fàcil. Intentarem repetir amb el nostre fill Ignacio.

MareAny Acadèmic EEUU

Obrir xat
Et podem ajudar?