fbpx

Canadà

Any escolar a Canadà

A PARTIR DE 15.300€

Canadà, segons l’últim informe PISA que compara els nivells educatius de diferents països, és el primer entre els països de parla anglesa. A més Canadà és un país amb una gran qualitat de vida que reuneix costums nord-americans i europeus a més de trobar-se en un entorn natural increïble.
Aquesta destinació ofereix moltes opcions quant a localització (districtes), escoles i perfils de famílies d’acolliment. L’elecció de districte o institut es realitzarà en funció del perfil de cada estudiant i les seves possibilitats.
El curs realitzat a Canadà està reconegut pel Ministeri d’Educació, per la qual cosa la convalidació és possible mentre s’escullin les pertinents assignatures i matèries. Al British American Institute oferim l’assessorament necessari per fer-ho amb èxit.
Per realitzar un any acadèmic a Canadà cal sol·licitar un visat d’estudiant. British American Institute tramitarà tota la documentació necessària per a l’obtenció del mateix.

Escola pública

i convivència en família

L’educació pública a Canadà és molt similar a la nord-americana encara que una mica més individualitzada. La inversió per càpita en el seu sistema educatiu és més alta que en la majoria dels països i això es tradueix en una educació de gran qualitat. L’educació és una responsabilitat provincial d’acord a la constitució canadenca, la qual cosa significa que existeixen diferències importants entre els sistemes educatius dels diferents districtes.

Els estudiants assistiran a classe en el Highschool com qualsevol estudiant canadenc, triant les assignatures en funció dels seus interessos. Els estudiants podran inscriure’s a les activitats esportives, culturals o de qualsevol tipus que ofereixi l’escola dins de la seva programació.

Les famílies canadenques són tradicionalment conegudes per la seva gran generositat i per la seva capacitat d’acollir a un estudiant estranger i donar-li el mateix tracte que als seus propis fills. Com en tots els programes les famílies són acuradament seleccionades pels nostres coordinadors i adequades als alumnes.

Jose Maria està encantat allà, amb la família s’ha adaptat estupendament i perquè ha de tornar, que si no, crec que es quedaria un any més sinó fora pel fred que fa a Wisconsin.
Volia donar-vos les gràcies i l’enhorabona per la bona organització que teniu i el molt que ens heu ajudat.

MareAny Acadèmic EEUU

La meva experiència amb el programa J1 va ser genial: vaig estudiar al típic American High School del que sempre havia somiat, vaig viure amb una família estupenda de la qual sempre en formaré part i vaig fer amics per a tota la vida. El millor del meu any allà? No ho sabria dir, però tinc molts records que mai ningú me’ls podrà treure i persones en les quals sempre podré contar! El pitjor? No poder tenir tota la meva família i amics en un mateix país.

AlumneAny Acadèmic EEUU

La meva filla Paula ha pogut gaudir del privilegi d’estudiar a EUA un curs complet gràcies al programa J1 que ens ha gestionat BAI. Ha estat una experiència estupenda en tots els sentits: personal, acadèmica i tornar amb un nivell d’anglès de Advanced. Ha fet grans amics i ha après molt de la forma de vida americana. BAI ens ha donat seguretat i professionalitat en una experiència que en principi no és fàcil. Intentarem repetir amb el nostre fill Ignacio.

MareAny Acadèmic EEUU

Obrir xat
Et podem ajudar?