fbpx

Regne Unit

Any escolar al Regne Unit

UN TRIMESTRE A PARTIR DE 8.750€

El gran prestigi que té l’ensenyament britànic al món fa que creixi l’interès per realitzar estudis en aquest país. Aquest programa donarà a l’estudiant l’oportunitat de viure immers en un dels millors sistemes educatius del món estudiant en un dels seus col·legis públics o privats.

El sistema educatiu britànic està plenament reconegut pel Ministeri d’Educació, amb la qual cosa no hi ha problemes per a la seva convalidació, no obstant això, s’ha de tenir en compte que el nivell educatiu és molt alt.

La proximitat geogràfica del Regne Unit converteix el programa en l’adequat per a aquells alumnes més joves o aquells que no han tingut una experiència prèvia a l’estranger.

Aquesta destinació ofereix diferents combinacions depenent del tipus d’escola i/o allotjament:

Escola pública

i convivència en família

Aquest programa d’any escolar es desenvolupa en col·laboració amb escoles subvencionades i estatals reconegudes pel Ministeri d’Educació Britànic. Aquestes escoles estan situades en zones residencials o als afores de les grans ciutats. Cadascuna d’elles ofereix una educació de gran qualitat i gran varietat d’activitats extraescolars.

Els estudiants s’allotgen en famílies angleses adequades als alumnes i acuradament seleccionades pels nostres coordinadors.

Els alumnes, juntament amb els seus pares, han d’emplenar un formulari amb les expectatives que tenen de la família amfitriona, d’aquesta manera podem obtenir un perfil d’idoneïtat, ja que la família d’acolliment és clau per a l’adaptació i benestar de l’alumne.

Escola privada

i convivència en família

Aquest programa es desenvolupa de la mateixa manera que el descrit anteriorment amb l’única diferència que, en aquest cas, l’escola és de titularitat privada. L’allotjament segueix el mateix sistema que el programa descrit anteriorment.

Aquestes escoles disposen d’excel·lents instal·lacions, estan situades en centres urbans i gaudeixen d’una gran reputació i prestigi acadèmic. Aquestes escoles tenen places limitades.

Internat

Aquest programa difereix dels anteriors pel tipus d’allotjament. La vida personal i acadèmica de l’alumne es desenvolupa al mateix centre, conviurà amb els seus companys d’escola a l’internat.

Els internats del Regne Unit gaudeixen d’un gran prestigi i unes espectaculars instal·lacions. Com és habitual en aquest tipus d’escoles ofereixen un suport continuat per part dels professors i tutors de l’estudiant. Hi ha hores concretes d’estudi obligat, tutories i gran varietat d’esports i activitats fora de l’horari lectiu.

Aquests col·legis internats tenen places molt limitades, per la qual cosa és recomanable una inscripció i matriculació molt primerenca.

Jose Maria està encantat allà, amb la família s’ha adaptat estupendament i perquè ha de tornar, que si no, crec que es quedaria un any més sinó fora pel fred que fa a Wisconsin.
Volia donar-vos les gràcies i l’enhorabona per la bona organització que teniu i el molt que ens heu ajudat.

MareAny Acadèmic EEUU

La meva experiència amb el programa J1 va ser genial: vaig estudiar al típic American High School del que sempre havia somiat, vaig viure amb una família estupenda de la qual sempre en formaré part i vaig fer amics per a tota la vida. El millor del meu any allà? No ho sabria dir, però tinc molts records que mai ningú me’ls podrà treure i persones en les quals sempre podré contar! El pitjor? No poder tenir tota la meva família i amics en un mateix país.

AlumneAny Acadèmic EEUU

La meva filla Paula ha pogut gaudir del privilegi d’estudiar a EUA un curs complet gràcies al programa J1 que ens ha gestionat BAI. Ha estat una experiència estupenda en tots els sentits: personal, acadèmica i tornar amb un nivell d’anglès de Advanced. Ha fet grans amics i ha après molt de la forma de vida americana. BAI ens ha donat seguretat i professionalitat en una experiència que en principi no és fàcil. Intentarem repetir amb el nostre fill Ignacio.

MareAny Acadèmic EEUU

Obrir xat
Et podem ajudar?