Regne Unit

Estudiar al Regne Unit

UN TRIMESTRE A PARTIR DE 8.200€

Estudiar al Regne Unit permet a l’estudiant viure immers en un dels sistemes educatius més prestigiosos del món. El prestigi de l’ensenyament britànic permet obtenir als estudiant una educació de primer nivell. El programa de BAI Mataró ofereix la possibilitat de viure un any acadèmic en els millors col·legis públics i privats del Regne Unit. A més, el sistema educatiu britànic està plenament reconegut pel Ministeri d’Educació, cosa que garanteix la convalidació del curs amb el sistema educatiu de casa nostra.

La possibilitat d’estudiar durant un any acadèmic al Regne Unit atorga a l’estudiant la capacitat d’aprendre l’anglès d’una forma integral i comptar amb totes les eines per expressar-se de forma entenedora en la principal llengua del món. Però, a més, estudiar durant un any acadèmic al Regne Unit també ofereix la possibilitat d’una immersió plena en la cultura britànica.

Per què estudiar un any acadèmic al Regne Unit?

A BAI Mataró som conscients que escollir destí per cursar un any acadèmic a l’estranger no és senzill. Per això, mirem d’identificar les característiques dels països estrangers per tal que pugueu valorar quin s’adapta més a les vostres expectatives i necessitats. Estudiar al Regne Unit és una bona opció pels següents motius:

  • Proximitat geogràfica. El Regne Unit es troba a prop de casa nostra. Viure un any escolar en terres britàniques permet tenir un contacte més estret amb la família.

  • Un país ric en història i tradició. El Regne Unit és considerat la cuna de la llengua anglesa, cosa que garanteix un aprenentatge integral de la llengua estrangera.

  • Un sistema educatiu amb prestigi i qualitat. L’educació als centres educatius britànics és coneguda per la seva excel·lència i considerada una de les més prestigioses d’Europa. El seu prestigi també és valorat arreu del món a nivell curricular i professional.

  • Innovació i exigència: El reconeixement de l’educació britànica no és gratuït. El seu sistema educatiu compta amb un alt grau d’exigència. També és conegut per la implementació de mètodes acadèmics innovadors.

  • Un país amb diversitat cultural. Finalment, podem destacar que el país té una diversitat cultural que el fa singular. Estudiar un any acadèmic al Regne Unit aportarà valors i aprenentatges a l’alumne, més enllà de l’escola.

Des de BAI Mataró oferim programes amb diferents combinacions, depenent del tipus d’escola i/o allotjament, sempre comptant amb oferir una estada adaptada a les vostres necessitats. Pots demanar-nos més informació sense cap compromís i t’ajudarem a confeccionar la teva estada perfecta!

Informació important referent al Brexit

Degut a la sortida del Regne Unit de la Unió Europea es produeixen variacions respecte a les possibilitats de realitzar un curs escolar en aquest país. Concretament, les opcions actuals són les següents:

  • Escola pública (State school)

Els alumnes podran estudiar en una escola pública durant un trimestre o bé un semestre (màxim sis mesos). Els estudiants d’escoles públiques són acollits per famílies d’acollida.

  • Escola privada (Private day school)

En el cas de les escoles privades no hi ha limitació de temps. Es pot cursar un trimestre, un semestre o un curs escolar sencer. Els estudiants d’escoles privades són acollits per famílies d’acollida.

  • Escola privada interna (Private Boarding School)

A les escoles privades internes tampoc hi ha limitació de temps. Es pot cursar un trimestre, un semestre o un curs escolar sencer. Els estudiants d’escoles privades internes s’acolliran a la pròpia escola.

Escola pública

i convivència en família

Aquest programa d’any escolar es desenvolupa en col·laboració amb escoles subvencionades i estatals reconegudes pel Ministeri d’Educació Britànic. Aquestes escoles estan situades en zones residencials o als afores de les grans ciutats. Cadascuna d’elles ofereix una educació de gran qualitat i gran varietat d’activitats extraescolars.

Els estudiants s’allotgen en famílies angleses adequades als alumnes i acuradament seleccionades pels nostres coordinadors.

Els alumnes, juntament amb els seus pares, han d’emplenar un formulari amb les expectatives que tenen de la família amfitriona, d’aquesta manera podem obtenir un perfil d’idoneïtat, ja que la família d’acolliment és clau per a l’adaptació i benestar de l’alumne.

Escola privada

i convivència en família

Aquest programa es desenvolupa de la mateixa manera que el descrit anteriorment amb l’única diferència que, en aquest cas, l’escola és de titularitat privada. L’allotjament segueix el mateix sistema que el programa descrit anteriorment.

Aquestes escoles disposen d’excel·lents instal·lacions, estan situades en centres urbans i gaudeixen d’una gran reputació i prestigi acadèmic. Aquestes escoles tenen places limitades.

Internat

Aquest programa difereix dels anteriors pel tipus d’allotjament. La vida personal i acadèmica de l’alumne es desenvolupa al mateix centre, conviurà amb els seus companys d’escola a l’internat.

Els internats del Regne Unit gaudeixen d’un gran prestigi i unes espectaculars instal·lacions. Com és habitual en aquest tipus d’escoles ofereixen un suport continuat per part dels professors i tutors de l’estudiant. Hi ha hores concretes d’estudi obligat, tutories i gran varietat d’esports i activitats fora de l’horari lectiu.

Aquests col·legis internats tenen places molt limitades, per la qual cosa és recomanable una inscripció i matriculació molt primerenca.

Jose Maria està encantat allà, amb la família s’ha adaptat estupendament i perquè ha de tornar, que si no, crec que es quedaria un any més sinó fora pel fred que fa a Wisconsin.
Volia donar-vos les gràcies i l’enhorabona per la bona organització que teniu i el molt que ens heu ajudat.

MareAny Acadèmic EEUU

La meva experiència amb el programa J1 va ser genial: vaig estudiar al típic American High School del que sempre havia somiat, vaig viure amb una família estupenda de la qual sempre en formaré part i vaig fer amics per a tota la vida. El millor del meu any allà? No ho sabria dir, però tinc molts records que mai ningú me’ls podrà treure i persones en les quals sempre podré contar! El pitjor? No poder tenir tota la meva família i amics en un mateix país.

AlumneAny Acadèmic EEUU

La meva filla Paula ha pogut gaudir del privilegi d’estudiar a EUA un curs complet gràcies al programa J1 que ens ha gestionat BAI. Ha estat una experiència estupenda en tots els sentits: personal, acadèmica i tornar amb un nivell d’anglès de Advanced. Ha fet grans amics i ha après molt de la forma de vida americana. BAI ens ha donat seguretat i professionalitat en una experiència que en principi no és fàcil. Intentarem repetir amb el nostre fill Ignacio.

MareAny Acadèmic EEUU

Obrir xat
Et podem ajudar?