I els protocols per a les activitats extraescolars què?

I els protocols per a les activitats extraescolars què?

Els centres educatius i les acadèmies no reglades tenim un gran repte en aquest nou curs escolar a causa de la pandèmia. L’objectiu és que l’alumnat es mogui en un entorn el màxim segur possible però el departament d’Educació i de Salut de la Generalitat encara no ha establert cap tipus de protocol clar i específic a seguir.
Per tant, el British American Institute ens veiem obligats a seguir els protocols generals de prevenció i seguretat: distància interpersonal, mascareta obligatòria, grups reduïts, dispensadors de gel hidroalcohòlic, pantalles protectores, termòmetres i altres mètodes per protegir a tothom qui entri a les instal·lacions de l’acadèmia, així com la ventilació a les aules i la seva desinfecció després de cada ús.

Però amb quines condicions arribarà una mascareta després de passar tot el dia a l’escola?
Aquesta és la primera pregunta que ens vam fer des de la nostra escola d’anglès en començar el període d’inscripció per al curs 2020-2021.

Com tothom sap, el rentat de mans i portar una mascareta és la mesura més eficient per a la prevenció de contagis del Covid-19 sempre i quan la mascareta estigui homologada i se’n faci una bon ús (rentat i manteniment apropiats en el cas de les tèxtils i temps màxim d’efectivitat en les quirúrgiques).

Així doncs, el BAI, hem anat més enllà dels protocols obligatoris generals i si cada any invertim en tecnologia per a l’aprenentatge i formació del professorat, aquest nou curs hem invertit en seguretat i protecció de l’alumnat: a cada estudiant i professor se li proporcionarà cada dia una mascareta quirúrgica nova durant tot el curs abans d’entrar a cada classe.

Obrir xat
Et podem ajudar?