Juniors

DE 10 A 16 ANYS

Creiem que els nens aprenen millor quan són feliços, estan interessats, i participen en el seu propi aprenentatge. I el que encara és més important, preparem els alumnes per a la vida en un món on l’anglès es fa servir per a l’estudi, el treball i l’oci. Aprendran a comunicar-se en anglès en situacions de la vida real.

La comunicació regular entre el professor i els pares et permet controlar el rendiment del teu fill i els professors estan sempre disponibles per comentar l’aprenentatge del teu fill. L’avaluació continuada es realitza al llarg del curs a través de proves i exàmens i s’envien informes de resultats tres vegades cada any. Els nostres professors són experimentats i estan altament qualificats, tenen nivell nadiu, participen en la formació contínua per garantir que el teu fill rebi el millor en l’ensenyament de l’idioma anglès actual.

A cada nivell, els alumnes treballen amb la gramàtica i el vocabulari amb un augment progressiu de la dificultat, i al mateix temps milloren la seva comprensió i expressió escrita, la comprensió oral i, sobretot, desenvolupen la fluïdesa i la precisió en les habilitats orals – aprendre a parlar anglès amb més confiança. A més de les classes, cada setmana es posen deures i hi ha proves i exàmens regularment.

  • Nombre màxim d’alumnes a classe de 14 estudiants.
  • Aules recentment equipades amb portàtils, projectors, llibres digitals en línia.
  • Introducció a les habilitats d’estudi i estratègies per ajudar els alumnes a preparar-se per als exàmens oficials de Cambridge.
  • Un currículum recentment dissenyat que incorpora treball per projectes tant individuals com en grup, projectes que canvien cada trimestre. Els projectes estan dissenyats en funció dels llibres de l’alumne, els nivells, i el que és més important, els interessos dels alumnes.

HORARIS

Dill / Dc 17:40 – 19:05h / 19:10 – 20:35h
Dim / Dij 17:40 – 19:05h / 19:10 – 20:35h
Div 15:00 – 18:00h

Com puc saber el meu nivell d’anglès?

Els futurs estudiants fan un examen escrit i oral. Els alumnes s’adjudiquen al nivell que correspon als seus coneixements de la llengua, sempre amb l’objectiu d’estudiar els nivells que siguin més avançats que els que estan estudiant a l’escola. Els cursos inclouen la preparació per als exàmens de la Universitat de Cambridge, First, Advanced i Proficiency.

M’agrada molt la part humana d’aquesta academia. Esta molt pendent dels alumnes en tots els sentits.

MareAnglès Junior

A nivell d’aprenentatge de l’idioma, es una molt bona academia i l’atencio es molt individualitzada perque els grups son reduits i poden atendre millor als alumnes.

MareAnglès Junior

Obrir xat
Et podem ajudar?