fbpx

Irlanda

Any escolar a Irlanda

A PARTIR DE 13.900€

Irlanda està recomanada per a aquells alumnes que desitgen perfeccionar el seu nivell d’anglès fent una immersió lingüística i social en l’estil de vida irlandès. L’opció d’Irlanda és perfecta a causa que posseeixen un caràcter molt similar a l’espanyol: són gent extravertida i molt amable.

A més, el sistema educatiu irlandès està reconegut pel ministeri d’Educació i Cultura com l’equivalent a l’espanyol, per tant, perfectament convalidable.

Finalment, si a tot això afegim la seva proximitat geogràfica, Irlanda es converteix en la destinació ideal per als alumnes més joves i per tots aquells que no han tingut una experiència prèvia a l’estranger.

El programa es desenvolupa en diferents zones d’Irlanda com per exemple Dublín, Cork o altres localitats més petites. Es distribueix als alumnes basant-nos en el seu perfil, el seu curs, les assignatures triades o les seves preferències en activitats extraescolars.

Aquesta destinació ofereix diferents combinacions depenent del tipus d’escola i/o allotjament:

Escola pública

i convivència en família

Aquest programa d’any escolar es desenvolupa en col•laboració amb escoles subvencionades i estatals reconegudes pel Ministeri d’Educació Irlandès, cadascuna d’elles ofereix una educació de gran qualitat i gran varietat d’activitats extraescolars.

Els estudiants s’allotgen en famílies irlandeses adequades a l’alumne i acuradament seleccionades pels nostres coordinadors.

Els alumnes, al costat dels seus pares, han d’emplenar un formulari amb les expectatives que tenen de la família amfitriona, d’aquesta manera podem obtenir un perfil d’idoneïtat, ja que la família d’acolliment és clau per a l’adaptació i benestar de l’alumne.

Escola privada

i convivència en família

Aquest programa es desenvolupa de la mateixa manera que el descrit anteriorment amb l’única diferència que, en aquest cas, l’escola és de titularitat privada. L’allotjament segueix el mateix sistema que el programa descrit anteriorment.

Aquestes escoles disposen d’excel·lents instal·lacions, estan situades en centres urbans i gaudeixen d’una gran reputació i prestigi acadèmic.

Internat

Aquest programa difereix dels anteriors pel tipus d’allotjament. La vida personal i acadèmica de l’alumne es desenvolupa al mateix centre, conviurà amb els seus companys d’escola a l’internat.

Els internats d’Irlanda ofereixen un suport continuat per part dels professors i tutors de l’estudiant. Hi ha hores concretes d’estudi obligat, tutories i gran varietat d’esports i activitats fora de l’horari lectiu.

Aquests col·legis internats tenen places molt limitades, per la qual cosa és recomanable una inscripció i matriculació molt primerenca.

Jose Maria està encantat allà, amb la família s’ha adaptat estupendament i perquè ha de tornar, que si no, crec que es quedaria un any més sinó fora pel fred que fa a Wisconsin.
Volia donar-vos les gràcies i l’enhorabona per la bona organització que teniu i el molt que ens heu ajudat.

MareAny Acadèmic EEUU

La meva experiència amb el programa J1 va ser genial: vaig estudiar al típic American High School del que sempre havia somiat, vaig viure amb una família estupenda de la qual sempre en formaré part i vaig fer amics per a tota la vida. El millor del meu any allà? No ho sabria dir, però tinc molts records que mai ningú me’ls podrà treure i persones en les quals sempre podré contar! El pitjor? No poder tenir tota la meva família i amics en un mateix país.

AlumneAny Acadèmic EEUU

La meva filla Paula ha pogut gaudir del privilegi d’estudiar a EUA un curs complet gràcies al programa J1 que ens ha gestionat BAI. Ha estat una experiència estupenda en tots els sentits: personal, acadèmica i tornar amb un nivell d’anglès de Advanced. Ha fet grans amics i ha après molt de la forma de vida americana. BAI ens ha donat seguretat i professionalitat en una experiència que en principi no és fàcil. Intentarem repetir amb el nostre fill Ignacio.

MareAny Acadèmic EEUU

Obrir xat
Et podem ajudar?