Irlanda

Estudiar a Irlanda

A PARTIR DE 13.900€

Des del British American Institute de Mataró us oferim estudiar a Irlanda durant un curs acadèmic. Un destí ideal per als mes joves i per aquells que no han tingut una experiència prèvia d’estada a l’estranger.

L’anglès que es parla Irlanda té un accent diferent de l’estàndard estudiat a les escoles, instituts i acadèmies. Això farà que els alumnes que vagin a estudiar a Irlanda adquireixen fluïdesa i capacitat per captar els matisos i les diferències entre els diferent accents de la llengua anglesa.

Un avantatge important d’estudiar a Irlanda és el preu de la vida al país, molt més baix que als Estats Units, Anglaterra o Canadà. A més formen part de la Unió Europea facilitant els tràmits burocràtics.

El programa es desenvolupa en diferents zones d’Irlanda com per exemple Dublín, Cork o altres localitats més petites. Els alumnes es distribueixen basant-nos en el seu perfil, el seu curs, les assignatures triades o les seves preferències en activitats extraescolars.

Perquè estudiar a Irlanda?

Irlanda està recomanada per a aquells alumnes que desitgen perfeccionar el seu nivell d’anglès fent una immersió lingüística i social en l’estil de vida irlandès. L’opció d’estudiar a Irlanda és perfecta per aquelles persones que no volen desvincular-se del seu entorn. Irlanda és un país que posseeix un caràcter molt similar al Mediterrani: són gent extravertida, molt amable. L’adaptació al seu estil de vida no suposarà cap problema.

A més, el sistema educatiu irlandès està reconegut pel ministeri d’Educació i Cultura com l’equivalent a l’espanyol, per tant, perfectament és convalidable. L’any acadèmic cursat a Irlanda tindrà validesa arreu de l’estat espanyol.

Finalment, si a tot això afegim la seva proximitat geogràfica, Irlanda es converteix en la destinació més convenient per als alumnes més joves i per tots aquells que no han tingut una experiència prèvia a l’estranger.

Escola pública

i convivència en família

Aquest programa d’any escolar es desenvolupa en col•laboració amb escoles subvencionades i estatals reconegudes pel Ministeri d’Educació Irlandès, cadascuna d’elles ofereix una educació de gran qualitat i gran varietat d’activitats extraescolars.

Els estudiants s’allotgen en famílies irlandeses adequades a l’alumne i acuradament seleccionades pels nostres coordinadors.

Els alumnes, al costat dels seus pares, han d’emplenar un formulari amb les expectatives que tenen de la família amfitriona, d’aquesta manera podem obtenir un perfil d’idoneïtat, ja que la família d’acolliment és clau per a l’adaptació i benestar de l’alumne.

Escola privada

i convivència en família

Aquest programa es desenvolupa de la mateixa manera que el descrit anteriorment amb l’única diferència que, en aquest cas, l’escola és de titularitat privada. L’allotjament segueix el mateix sistema que el programa descrit anteriorment.

Aquestes escoles disposen d’excel·lents instal·lacions, estan situades en centres urbans i gaudeixen d’una gran reputació i prestigi acadèmic.

Internat

Aquest programa difereix dels anteriors pel tipus d’allotjament. La vida personal i acadèmica de l’alumne es desenvolupa al mateix centre, conviurà amb els seus companys d’escola a l’internat.

Els internats d’Irlanda ofereixen un suport continuat per part dels professors i tutors de l’estudiant. Hi ha hores concretes d’estudi obligat, tutories i gran varietat d’esports i activitats fora de l’horari lectiu.

Aquests col·legis internats tenen places molt limitades, per la qual cosa és recomanable una inscripció i matriculació molt primerenca.

Jose Maria està encantat allà, amb la família s’ha adaptat estupendament i perquè ha de tornar, que si no, crec que es quedaria un any més sinó fora pel fred que fa a Wisconsin.
Volia donar-vos les gràcies i l’enhorabona per la bona organització que teniu i el molt que ens heu ajudat.

MareAny Acadèmic EEUU

La meva experiència amb el programa J1 va ser genial: vaig estudiar al típic American High School del que sempre havia somiat, vaig viure amb una família estupenda de la qual sempre en formaré part i vaig fer amics per a tota la vida. El millor del meu any allà? No ho sabria dir, però tinc molts records que mai ningú me’ls podrà treure i persones en les quals sempre podré contar! El pitjor? No poder tenir tota la meva família i amics en un mateix país.

AlumneAny Acadèmic EEUU

La meva filla Paula ha pogut gaudir del privilegi d’estudiar a EUA un curs complet gràcies al programa J1 que ens ha gestionat BAI. Ha estat una experiència estupenda en tots els sentits: personal, acadèmica i tornar amb un nivell d’anglès de Advanced. Ha fet grans amics i ha après molt de la forma de vida americana. BAI ens ha donat seguretat i professionalitat en una experiència que en principi no és fàcil. Intentarem repetir amb el nostre fill Ignacio.

MareAny Acadèmic EEUU

Obrir xat
Et podem ajudar?