Any acadèmic

Regne Unit

1 Trimestre a partir de 12.650€

Estudiar al Regne Unit permet a l’estudiant viure immers en un dels sistemes educatius més prestigiosos del món. El prestigi de l’ensenyament britànic permet obtenir als estudiant una educació de primer nivell. El programa de BAI Mataró ofereix la possibilitat de viure un trimestre, un semestre o un any acadèmic en els millors col·legis públics i privats del Regne Unit. A més, el sistema educatiu britànic està plenament reconegut pel Ministeri d’Educació.

La possibilitat d’estudiar durant un any acadèmic al Regne Unit atorga a l’estudiant la capacitat d’aprendre l’anglès d’una forma integral i comptar amb totes les eines per expressar-se de forma entenedora en la principal llengua del món. Però, a més, estudiar durant un any acadèmic al Regne Unit també ofereix la possibilitat d’una immersió plena en la cultura britànica.

Els estudiants s’allotgen en famílies angleses adequades a l’alumne i acuradament seleccionades a través d’un procediment exhaustiu (entrevistes, visites, recomanacions, penals,…) pels nostres coordinadors. L’estudiant passarà a ser un membre més de la família i se li demana que participi plenament de la vida familiar

ESCOLA PÚBLICA
Aquest programa es desenvolupa en col•laboració amb escoles subvencionades i estatals reconegudes pel Ministeri d’Educació del Regne Unit, cadascuna d’elles ofereix una educació de gran qualitat. Des del Brexit, els espanyols només poden accedir a les escoles públiques fins a un màxim de 6 mesos (un semestre).

ESCOLA PRIVADA
Aquest programa es desenvolupa en col·laboració amb escoles de titularitat privada. Aquestes escoles disposen d’excel·lents instal·lacions, i gaudeixen d’una gran reputació i prestigi acadèmic oferint més varietat d’assignatures optatives i activitats extraescolars. A les escoles privades l’alumne pot fer un trimestre, un semestre o un any acadèmic.

Aquest programa difereix dels anteriors pel tipus d’allotjament. La vida personal i acadèmica de l’alumne es desenvolupa al mateix centre, conviurà amb els seus companys d’escola a l’internat.

Aquest tipus d’escola ofereix un suport continuat per part dels professors i tutors de l’estudiant. Hi ha hores concretes d’estudi obligat, tutories i gran varietat d’esports i activitats fora de l’horari lectiu.
Els internats tenen places molt limitades, per la qual cosa és recomanable una inscripció i matriculació molt primerenca.

Vols més informació?


  *(camps obligatoris)

  FAQs

  • Prova de nivell a l’inici i finalització del curs
  • Sessió d’orientació a l’arribada al Regne Unit
  • Seguiment per part del coordinador/a local durant l’estada
  • Escolarització
  • Suport acadèmic a l’estudiant
  • Allotjament en família o residencia segons opció escollida (pensió completa) – 1 estudiant de la mateixa nacionalitat per família
  • Trasllats aeroport (arribada i tornada)
  • Assegurança mèdica i de cancel·lació privada
  • Gestions de la convalidació a la tornada
  • Número de 24 hores d’emergència
  • Llibres i uniforme (depèn de l’escola)
  • Dinar de dilluns a divendres (no festius)
  • Bitllets d’avió
  • Trasllats a l’aeroport en períodes vacacionals

  En el moment de la inscripció i després de tenir una entrevista individualitzada, la organització anglesa assigna l’escola que creu més adient per tu. La informació de la família d’acollida arribarà a finals de juny. Si vols escollir escola i/o característiques d’una família té un cost extra.

  Des de 1r de la ESO fins a 2n de Batxillerat

  Si. La llei de convalidacions reconeix el curs fet al Regne Unit i per tant es pot convalidar sempre i quan facis un curs sencer, aprovis totes les assignatures fetes al Regne Unit i tinguis totes les assignatures aprovades del curs anterior fet a Espanya.

  S’ha de tenir en compte que en el cas de 4rt d’ESO a més d’aprovar el curs, has d’aprovar l’examen oficial dels GSCE. Des del BAI no recomanem que vagis a fer el curs sencer equivalent a 4rt d’ESO ja que l’examen és força complicat.

  En el cas del Batxillerat, pots anar fer 1r però només podràs fer 2n de Batxillerat si també has fet el 1r al Regne Unit.

  Les notes finals dels dos últims cursos, cartes de recomanació de dos professors, DNI i passaport vigent, carnet de vacunes, informe mèdic (omplir un formulari), carta dirigida a la futura família d’acollida tant teva com dels teus pares i fotos personals.

  El cost total del programa està dividit en 4 pagaments: inscripció, gener, març i maig. La totalitat ha d’estar pagada al maig anterior a la sortida.

  Si i no; no hi haurà cap adult que t’acompanyi fins al Regne Unit però si hi ha altre estudiants que viatgin al mateix dia i aeroport us posarem en contacte perquè aneu junts.

  Opinions sobre Regne Unit

  Testimonis