Tria bé

Com escollir la teva escola d'anglès?

Fes preguntes

Demana veure les instal·lacions, i fes-te així una primera impressió. Pregunta per la metodologia de l’escola i les qualificacions i experiència del personal docent. Si el teu objectiu és treure’t un títol de Cambridge demana també el percentatge d’aprovats.

Avalua el teu nivell

Abans de matricular-te (mai després), t’haurien de fer un test que avalués el teu nivell d’anglès. Pregunta quin és el teu nivell i demana que se’t mostri clarament on es troba dins del pla d’estudis de l’acadèmia. És important estar inscrit en el curs del nivell que et pertoca.

Informa't

Dels cursos/hores que necessites per arribar al teu objectiu. Exemple: si vols obtenir el títol de Cambridge First Certificate, es recomanen 600 hores lectives aprox. des d’un nivell inicial, per tant al BAI que oferim tres hores setmanals significarien sis cursos complets.

Raons per triar el British American Institute

Al British American Institute ens sentim orgullosos de poder dir que som l’escola amb més anys d’experiència de la ciutat de Mataró, ja en són més de 30! Els motius de satisfacció dels nostres estudiants es deu a l’atenció personalitzada, a la metodologia utilitzada constantment actualitzada i al nostre personal docent altament qualificat i amb un gran bagatge professional dins les aules

Més del 98% d'aprobats

Els nostres resultats d’aprovats en els exàmens oficials de Cambridge ho demostren.

Independentment de la teva edat, nivell o objectiu a assolir, tenim el curs adequat per tu.

A més, al British American Institute (BAI) podràs complementar els teus estudis de l’escola amb cursos a l’estranger. El nostre objectiu és convertir el procés d’aprenentatge en una bona experiència i animar-te a utilitzar l’anglès immediatament –a casa, a la feina o viatjant.