Trimestre acadèmic

Austràlia / Nova Zelanda

A partir de 7.700€

Aquest programa difereix amb els anteriors perquè es realitza durant els mesos d’estiu i l’objectiu principal és millorar el seu nivell d’anglès i viure una enriquidora experiència cultural en una destinació tan apassionant com és Austràlia o Nova Zelanda.

Aquests països per la seva situació geogràfica i pel seu clima compten amb un calendari escolar molt diferent del nostre; el curs comença al gener/febrer (després de les seves vacances d’estiu) i acaba a principis de desembre. Per aquest motiu, realitzar un any acadèmic en aquests països és incompatible per als estudiants internacionals.

El British American Institute en col·laboració amb instituts públics i privats, ofereix a l’alumne l’oportunitat d’aprofitar l’estiu incorporant-se al curs en una de les seves escoles com un estudiant més i viure amb una família local.

El departament d’estudiants internacionals compta amb un programa especial per a ells amb excursions i activitats de cap de setmana.

FAQs

Entre finals de juny i principis de juliol fins a mitjans de Setembre.

No, atès que l’objectiu de l’estada no és acadèmic, podràs escollir aquelles assignatures que siguin del seu interès i participar en totes les activitats proposades per l’escola.

Qualsevol mentre estiguis preparat per viure aquesta experiència.

En principi si. No hi haurà cap adult que t’acompanyi fins allà però si hi ha altre estudiants que viatgin al mateix dia i aeroport us posarem en contacte perquè aneu junts. Hi ha companyies aèries que en alguns vols ofereixen el servei de menors no acompanyats.

Vols més informació?


    *(camps obligatoris)

    Opinions sobre Austràlia/Nova Zelanda

    Testimonis