Any acadèmic

Canadà

A partir de 18.150€

Estudiar a Canadà és sinònim d’èxit. Segons l’informe PISA, publicat per l’OCDE Canadà és el país de parla anglesa amb major nivell educatiu. Escollir Canadà com a destí per estudiar durant una temporada és sempre una bona decisió. L’estil de vida dels canadencs es troba a cavall entre els costums nord-americans i els europeus. És un país multicultural on es promou i es respecta totes les diversitat.

A més, el país nord-americà compta amb un entorn natural immillorable i un nivell de vida de gran qualitat. Els paisatges i l’entorn natural de Canadà és dels millors del món. El país compta amb grans parcs naturals i paratges naturals incomparables.

(Amb familia d’acollida)

Aquest programa es desenvolupa en escoles públiques reconegudes pel Ministeri d’Educació Canadenc, cadascuna d’elles ofereix una educació de gran qualitat.

Els estudiants s’allotgen en famílies canadenques adequades a l’alumne i acuradament seleccionades a través d’un procediment exhaustiu (entrevistes, visites, recomanacions, penals,…) pels nostres coordinadors.

L’estudiant passarà a ser un membre més de la família i se li demana que participi plenament de la vida familiar.

Des del BAI col·laborem amb diferents districtes escolars d’arreu del país (de costa a costa) on l’alumne pot triar la zona i l’escola que encaixi més amb els seus interessos.

(Internat)

Aquest programa difereix del anterior pel tipus d’allotjament. La vida personal i acadèmica de l’alumne es desenvolupa al mateix centre, conviurà amb els seus companys d’escola a l’internat.

Aquest tipus d’escola ofereix un suport continuat per part dels professors i tutors de l’estudiant. Hi ha hores concretes d’estudi obligat, tutories i gran varietat d’esports i activitats fora de l’horari lectiu.

Els internats tenen places molt limitades, per la qual cosa és recomanable una inscripció i matriculació molt primerenca.

Vols més informació?


  *(camps obligatoris)

  FAQs

  Cada districte escolar té els seus propis requisits d’inscripció. Depenent del perfil de l’estudiant us podem aconsellar uns o altres.

  • Entrevista personal, test d’anglès i orientació abans i durant el desenvolupament del programa.
  • Allotjament i manutenció durant l’estada al Canadà.
  • Escolarització en un High School canadenc
  • Assegurança mèdica , d’accidents i responsabilitat civil.
  • Tramitació de visat i taxes si s’escau
  • Tramitació de l’expedient per a la inscripció al programa.
  • Supervisió de l’estudiant al Canadà per part d’un coordinador local.
  • Assessorament en tot el concernent a la convalidació i tramitació de l’expedient d’homologació
  • Targeta SIM
  • Número de 24 hores d’emergència
  • Bitllets d’avió
  • Assegurança de cancel·lació
  • Trasllat a Madrid per tramitar el visat si s’escau

  Per estades de més de 6 mesos es necessari tramitar el “study permit”. Des de BAI farem totes les gestions per a obtenir-lo.

  Si, podràs tornar a Espanya quan no tinguis classe a l’institut i els teus pares poden visitar-te quan vulguin.

  Qualsevol mentre estiguis preparat per viure aquesta experiència.

  Si. La llei de convalidacions reconeix el curs fet a Canadà i per tant es pot convalidar sempre i quan facis un curs sencer, aprovis totes les assignatures fetes allà i tinguis totes les assignatures aprovades del curs anterior fet a Espanya. Es demanen unes assignatures concretes fer que des del BAI t’ajudarem a seleccionar-les.

  El cost total del programa està dividit en 4 pagaments: inscripció, novembre, gener i març. La totalitat ha d’estar pagada al març anterior a la sortida.

  En principi si. No hi haurà cap adult que t’acompanyi fins a Canadà però si hi ha altre estudiants que viatgin al mateix dia i aeroport us posarem en contacte perquè aneu junts.

  Opinions sobre Canadà

  Testimonis