Any acadèmic

Irlanda

A partir de 14.500€

Irlanda està recomanada per a aquells alumnes que desitgen perfeccionar el seu nivell d’anglès fent una immersió lingüística i social en l’estil de vida irlandès. És perfecte per aquelles persones que no volen desvincular-se del seu entorn degut a la seva proximitat geogràfica i no tenir un gran xoc cultural. Els irlandesos són gent extravertida i molt amable. L’adaptació al seu estil de vida no suposarà un gran repte.

El programa es desenvolupa en diferents zones d’Irlanda com per exemple Dublín, Cork, Galway, Waterford, Drogheda o altres localitats més petites com Kerry, Carlow o Kilkenny. Segons el perfil de l’alumne, basat amb els seus interessos i preferències, se li assigna una ubicació o altre.

El sistema educatiu irlandès està reconegut oficialment com l’equivalent a l’espanyol, per tant, perfectament és convalidable. L’any acadèmic cursat a Irlanda tindrà validesa arreu de l’estat espanyol.
Des del British American Institute (BAI) us oferim estudiar durant un trimestre o un any escolar.

Els estudiants s’allotgen en famílies irlandeses adequades a l’alumne i acuradament seleccionades a través d’un procediment exhaustiu (entrevistes, visites, recomanacions, penals,…) pels nostres coordinadors. L’estudiant passarà a ser un membre més de la família i se li demana que participi plenament de la vida familiar

ESCOLA PÚBLICA
Aquest programa es desenvolupa en col•laboració amb escoles subvencionades i estatals reconegudes pel Ministeri d’Educació Irlandès, cadascuna d’elles ofereix una educació de gran qualitat. Aquestes escoles poden ser mixtes o segregades per sexe.

ESCOLA PRIVADA
Aquest programa es desenvolupa en col·laboració amb escoles de titularitat privada. Aquestes escoles disposen d’excel·lents instal·lacions, estan situades en centres urbans i gaudeixen d’una gran reputació i prestigi acadèmic oferint més varietat d’assignatures optatives i activitats extraescolars.

Aquest programa difereix dels anteriors pel tipus d’allotjament. La vida personal i acadèmica de l’alumne es desenvolupa al mateix centre, conviurà amb els seus companys d’escola a l’internat.

Aquest tipus d’escola ofereix un suport continuat per part dels professors i tutors de l’estudiant. Hi ha hores concretes d’estudi obligat, tutories i gran varietat d’esports i activitats fora de l’horari lectiu.

Els internats tenen places molt limitades, per la qual cosa és recomanable una inscripció i matriculació molt primerenca.

Vols més informació?


  *(camps obligatoris)

  FAQs

  • Prova de nivell a l’inici i finalització del curs
  • Sessió d’orientació a l’arribada a Irlanda
  • Seguiment per part del coordinador/a local durant l’estada
  • Escolarització (llibres)
  • Suport acadèmic a l’estudiant
  • Allotjament en família o residencia segons opció escollida (pensió completa) – 1 estudiant de la mateixa nacionalitat per família
  • Trasllats aeroport (arribada i tornada)
  • Gestions de la convalidació a la tornada
  • Número de 24 hores d’emergència
  • Assegurança mèdica i de responsabilitat civil
  • Assegurança mèdica privada
  • Bitllets d’avió
  • Assegurança de cancel·lació
  • Trasllats a l’aeroport en períodes vocacionals

  En el moment de la inscripció i després de tenir una entrevista individualitzada us passarem propostes d’escoles i famílies disponibles per poder escollir.

  Des de 1r de la ESO fins a 2n de Batxillerat

  Si. La llei de convalidacions reconeix el curs fet a Irlanda i per tant es pot convalidar sempre i quan facis un curs sencer, aprovis totes les assignatures fetes a Irlanda i tinguis totes les assignatures aprovades del curs anterior fet a Espanya.

  Tot i que a Irlanda és vàlida la targeta sanitària europea, pots contractar una assegurança mèdica privada. També hi ha la possibilitat de contractar una assegurança de cancel·lació.

  Les notes finals dels dos últims cursos, carta de recomanació del professor d’anglès, DNI vigent i de manera opcional el passaport, carnet de vacunes, informe mèdic (omplir un formulari), carta dirigida a la futura família d’acollida tant teva com dels teus pares i fotos personals.

  El cost total del programa està dividit en 4 pagaments: inscripció, gener, març i maig. La totalitat ha d’estar pagada al maig anterior a la sortida.

  Si i no; no hi haurà cap adult que t’acompanyi fins a Irlanda però viatjaràs acompanyat d’altres estudiants.

  Opinions sobre Irlanda

  Testimonis