Nosaltres

Escola d’anglès a Mataró

El British American Institute som una escola d’anglès ubicada a Mataró. Vam començar l’any 1991 amb la filosofia d’oferir un ensenyament d’anglès de qualitat, amb professors qualificats i experimentats. Una de les nostres prioritats és de fer l’espai i l’ambient el més agradable, proper i confortable pels nostres alumnes.

El BAI de Mataró som un equip de professionals que tractem a tots els estudiants i clients de manera personalitzada. La nostra metodologia acadèmica ens permet oferir classes convencionals presencials, amb grups i individualment, i de forma digital. Oferim classes d’anglès per empreses i les podem realitzar al lloc de treball de forma presencial si estan ubicades a la zona de Mataró, la comarca del Maresme i Barcelona. Si l’empresa no disposa de l’espai poden venir a les nostres instal·lacions on seran talment benvinguts!

Portem més de 10 anys enviant alumnes a estudiar a l’estranger, des d’estades a l’estiu fins a cursar anys acadèmics. Els nostres professionals del British American Institute us adaptaran el viatge a les vostres necessitats de forma totalment personalitzada. Propostes que ajuden a consolidar l’anglès, aporten una experiència única i vital als joves, maduresa i coneixement d’altres cultures.

La nostra escola d’anglès ubicada a La Riera, al bell mig del Centre de Mataró, compta de dos pisos: en el primer trobem la recepció, la biblioteca, la sala de professos i les oficines del departament d’estades a l’estranger. Al segon pis estan ubicades les aules, totes equipades amb material tecnològic punter pels nostres estudiants.

Quan pensem en el futur del British American Institute de Mataró sempre aspirem a continuar millorant l’ambient de treball tant pels nostres alumnes com per al personal i professors. Al BAI ens comprometem a oferir als estudiants i les famílies una combinació de qualitat, preu, servei i selecció.

No t’ho pensis més i vine a coneixe’ns!

Obrir xat
Et podem ajudar?