Com escollir

La teva escola d'anglès

Fes preguntes

Demana de veure les aules, l’àrea d’estudi, la biblioteca, l’àrea d’informàtica, i fes-te així una primera impressió de l’escola. És molt important que demanis de veure les qualificacions i l’experiència docent dels professors de l’escola. Quan busques una acadèmia al setembre, probablement és massa aviat per saber qui serà el teu docent, però els alumnes i/o pares haurien de comprovar si el professor acaba de sortir de la universitat sense o amb molt poca experiència a les aules, o són professionals dedicats i qualificats amb molta pràctica en el seu ofici. Aquesta diferència hauria de ser el factor més important a l’hora d’escollir una escola.

Avalua el teu nivell

Abans de matricular-te (mai després), t’haurien de fer passar un test que avalués el teu nivell d’anglès. Després de fer aquest test, pregunta quin és el teu nivell i demana que se’t mostri clarament on es troba dins del pla d’estudis de l’acadèmia.

Informa't

Un cop saps el teu nivell, informa’t per saber el camí exacte cap a l’examen de Cambridge First Certificate. Hauria de quedar molt clar quantes hores/cursos es necessita per arribar a aquest nivell i com s’ha d’aconseguir dins de l’estructura de l’acadèmia (els encarregats dels exàmens de Cambridge recomanen per un adult o jove 600 hores aproximadament d’estudi organitzat, començant pel nivell inicial fins arribar al nivell de FCE. Per exemple, per un complet debutant, això significaria sis anys d’estudi en una acadèmia, oferint tres hores a la setmana i nou anys d’estudi en una acadèmia que n’oferís dues.) També, pots preguntar sobre l’estadística d’aprovats de l’acadèmia en els exàmens de Cambridge.

Raons per triar el British American Institute ·

Amb quasi 25 d’anys d’experiència, metodologies actualitzades constantment i amb professors qualificats podem ajudar-te a assolir els teus objectius. Durant aquest temps hem ajudat milers d’estudiants satisfets que han passat per les nostres aules a passar un o més exàmens oficials de Cambridge.

Els nostres estudiants poden triar entre una gran varietat de cursos, que satisfan gairebé les necessitats de tots els tipus d’alumnes. Independentment de la teva edat, nivell o objectiu a assolir, tenim el curs adequat per tu.

Com a estudiant del British American Institute, el nostre personal d’administració et podrà orientar en qualsevol dubte que tinguis, tindràs accés a la nostra biblioteca, a material per practicar exàmens oficials, DVD (sèries de TV i pel·lícules) i podràs obtenir informació sobre les sortides a l’estranger de la nostra agència de viatges.

El nostre objectiu és convertir el procés d’aprenentatge en una bona experiència i animar-te a utilitzar l’anglès immediatament –a casa, a la feina o viatjant.