Estats Units

Programa F1

A partir de 19.500€

Els Estats Units és un dels destins preferits per a aquells que decideixen estudiar durant una temporada a l’estranger. Estudiar una temporada als Estats Units et permetrà viure una experiència inoblidable. El contrast cultural entre el sistema educatiu català i el d’Estats Units farà que t’immergeixis en un estil de vida totalment diferent. Als Estats Units, els estudis conformen l’epicentre de la vida social dels estudiants. Per als joves, el High School comprèn molt més que el propi curs acadèmic.

Des del British American Institute (BAI) us oferim estudiar durant un semestre (5 mesos) o un any escolar a Estats Units amb un visat F1 que es un programa personalitzat on l’alumne tria la ubicació, la tipologia d’escola (pública o privada) i tipus d’allotjament (amb família d’acollida o internat).

ESCOLA PÚBLICA
El British American Institute compta amb una gran i variada selecció d’instituts públics per tot el país, a escollir segons les preferències i necessitats de l’alumne i els estudiants s’allotgen en famílies nord-americanes acuradament seleccionades pels nostres coordinadors.

ESCOLA PRIVADA
Aquest programa es desenvolupa de la mateixa manera que el descrit anteriorment amb l’única diferència que, en aquest cas, l’escola és de titularitat privada. Aquestes escoles disposen d’excel·lents instal·lacions i gaudeixen d’una gran reputació i prestigi acadèmic. Tenen places limitades.

La diferència principal és en el tipus d’allotjament. La vida personal i acadèmica de l’alumne es desenvolupa al mateix centre, ja que conviu amb els seus companys d’escola en l’internat. Els internats dels EUA gaudeixen d’un gran prestigi i unes espectaculars instal·lacions. Com és habitual en aquest tipus d’escola, s’ofereix un suport continuat per part dels professors i tutors de l’estudiant. Aquests internats tenen places molt limitades, per la qual cosa és recomanable una inscripció i matriculació molt primerenca.

Vols més informació?


  *(camps obligatoris)

  FAQs

  Cada escola té els seus propis requisits d’inscripció. Depenent del perfil de l’estudiant us podem aconsellar unes escoles o altres.

  • Entrevista personal, test d’anglès i orientació abans i durant el desenvolupament del programa.
  • Allotjament i manutenció durant els 10 mesos d’estada als EUA.
  • Escolarització en un High School americà
  • Assegurança mèdica , d’accidents i responsabilitat civil.
  • Tramitació de visat
  • Tramitació de l’expedient per a la inscripció al programa.
  • Supervisió de l’estudiant als EUA per part d’un coordinador local.
  • Assessorament en tot el concernent a la convalidació i tramitació de l’expedient d’homologació
  • Targeta SIM
  • Número de 24 hores d’emergència
  • Bitllets d’avió
  • Taxes del visat
  • Assegurança de cancel·lació
  • Trasllat si s’escau a Madrid per tramitar el visat a l’ambaixada americana

  A Estat Units, cada estat o districte escolar pot tenir diferents dates d’inici. Depenen d’on finalment vagis podràs viatjar des de finals de juliol a principis de setembre. Això si, el curs sempre té una durada de 10 mesos.

  Si, podràs tornar a Espanya quan no tinguis classe a l’institut i els teus pares poden visitar-te quan vulguin.

  Qualsevol mentre estiguis preparat per viure aquesta experiència.

  Si. La llei de convalidacions reconeix el curs fet a Estats Units i per tant es pot convalidar sempre i quan facis un curs sencer, aprovis totes les assignatures fetes allà i tinguis totes les assignatures aprovades del curs anterior fet a Espanya. Es demanen unes assignatures concretes fer que des del BAI t’ajudarem a seleccionar-les.

  El cost total del programa està dividit en 4 pagaments: inscripció, novembre, gener i març. La totalitat ha d’estar pagada al març anterior a la sortida.

  En principi si. No hi haurà cap adult que t’acompanyi fins als Estat Units però si hi ha altre estudiants que viatgin al mateix dia i aeroport us posarem en contacte perquè aneu junts. Hi ha companyies aèries que en alguns vols ofereixen el servei de menors no acompanyats.

  Opinions sobre el Programa F1

  Testimonis